6 de abril, Pedalada Benefica para "Projecte DONES d´AJUDA DIRECTA", Terrassa, Bcn.

Tema en 'Ciclismo Femenino' iniciado por ItalianJob, 12 Mar 2008.

 1. ItalianJob

  ItalianJob Rosso

  Registrado:
  26 Mar 2007
  Mensajes:
  1.416
  Me Gusta recibidos:
  1
  Ubicación:
  Perdido
  Diumenge 6 d´abril
  AJUDA DIRECTA ens ha demanat a EXCURSIONISTES.CAT (Col.lectiu d´Usuaris de la Bici SENSE PRESSES) i al Bicicleta Club de Catalunya (BACC) col.laboració per organitzar la PEDALADA SOLIDÀRIA PER TERRASSA.
  La PEDALADA SOLIDÀRIA PER TERRASSA consisteix en una ruta d´uns 6-7 km (i unes 2-3 hores) pels carrers de la nostra població. Activitat oberta a la participació de totes les persones que hi vulguin aportar un granet de solidaritat pel Projecte DONES d´AJUDA DIRECTA.
  * Itinerari previst: Recinte Firal de Terrassa, Passeig 22 de juliol, Avinguda de Josep Tarradellas, Avinguda de l´Abat Marcet, Avinguda de Jaume I, Monument de la Dona Treballadora, Carretera de Castellar, Avinguda Jacquard, c/ de la Font Vella, Plaça Vella, Raval de Montserrat, c/ del Peix, la Rasa, c/ Sant Llorenç, Passeig de les Lletres, i Recinte Firal.
  * Lloc i hora de sortida: Recinte Firal de Terrassa (Passeig 22 de juliol), a les 10 del matí.
  * Tornada: És previst finalitzar al voltant de les 13 hores, en el mateix punt d´inici de la Pedalada.
  * Material necessari: bicicleta.
  * Notes: Qui vulgui participar i no disposi de bicicleta, els organitzadors podem facilitar-vos algunes (número limitat de bicis disponibles).
  * Inscripcions: Dissabte 5 (de 17 a 21 h) a l´estand d´AJUDA DIRECTA (Recinte Firal). Diumenge 6 (de 9 a 10 de matí) al Recinte Firal.
  * Cost de l´inscripció: 5 euros (la recaptació integra hi anira destinada al projecte DONA d´AJUDA DIRECTA).

  - Les entitats organitzades NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d´evitar-los.
  -Aquesta activitat en bicicleta NO es cap prova competitiva.
  Domingo 6 de abril
  AJUDA DIRECTA nos pide a EXCURSIONISTES.CAT (Colectivo de Usuarios de la Bici SENSE PRESSES) y al Bicicleta Club de Catalunya (BACC) colaboración para organizar la PEDALADA SOLIDÀRIA PER TERRASSA.
  La PEDALADA SOLIDÀRIA PER TERRASSA consiste en una ruta de unos 6-7 km (y unas 2-3 horas) por las calles de Terrassa. Activitad abierta a la participación de todas las personas que quieran aportar un granito de solidaridad para el Proyecto DONES d´AJUDA DIRECTA.
  * Itinerario previsto: Recinto Firal de Terrassa, Passeig 22 de juliol, Avinguda de Josep Tarradellas, Avinguda de l´Abat Marcet, Avinguda de Jaume I, Monument de la Dona Treballadora, Carretera de Castellar, Avinguda Jacquard, c/ de la Font Vella, Plaça Vella, Raval de Montserrat, c/ del Peix, la Rasa, c/ Sant Llorenç, Passeig de les Lletres, y Recinto Firal.
  * Lugar y hora de salida: Recinto Firal de Terrassa (Passeig 22 de juliol), a las 10 de la mañana.
  * Llegada: Se prevé acabar alrededor de las 13:00, en el mismo punto de inicio de la Pedalada.
  * Material necesario: bicicleta.
  * Notas: Quien quiera participar y no disponga de bicicleta, los organizadores podemos facilitaros algunas (número limitado de bicis disponibles).
  * Inscripciones: Sábado 5 (de 17 a 21 h) al estand de AJUDA DIRECTA (Recinto Firal). Domingo 6 (de 9 a 10 de la mañana) al Recinto Firal.
  * Precio: 5 euros (la recaptación integra irá destinada al proyecto DONA d´AJUDA DIRECTA).

  - Las entidades organizadoras NO es se responsabilizan de los accidentes o daños que puedan sufrir o producir los participantes, si bien vigilarán para evitarlos.
  -Esta actividad en bicicleta NO es ninguna prueba competitiva.
   
 2. laupama

  laupama Novato

  Registrado:
  26 Feb 2008
  Mensajes:
  637
  Me Gusta recibidos:
  0
  Ubicación:
  Barcelona
  uhm....vale!!! si es para ayudar pues vamos a pedalear!!!

  Así también quemamos la resaca del día anterior que es el cumple de lukassky!!!

  (Ahora es cuando me mata...)
   

Compartir esta página